Welcome - Καλωσήρθατε

Welcome to my personal blog-album. Many secret thoughts are hidden in each of these photos. My only purpose is to share them with you. Your thoughts are just as valuable to all.

Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου άλμπουμ. Πολλές κρυφές σκέψεις κρύβονται βαθειά σε κάθε μια από αυτές τις φωτογραφίες. Ο σκοπός μου είναι απλώς να τις μοιραστώ μαζί σας. Οι δικές σας σκέψεις είναι εξίσου πολύτιμες για όλους.

Best Viewed by Opera

Πατήστε Play πριν προχωρήσετε...

Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Το Ποτάμι της Σκέψης...

*


*
Το φως είναι παντού το ίδιο. Το νερό επίσης. Το χώμα διαφέρει και οι άνθρωποι που το πατάνε. Κάθε άνθρωπος στο πέρασμά του από αυτή την ζωή βιώνει όλες αυτές τις καταστάσεις που χτίζουν τον χαρακτήρα του και διαμορφώνουν την καρδιά του. Η ψυχή είναι κάτι άλλο, μεγαλύτερο και διαχρονικό. Παράδεισος και Κόλαση δεν υπάρχουν κάπου αλλού. Υπάρχουν εδώ, μέσα στην καρδιά του ανθρώπου και από εμάς τους ίδιους εξαρτάται τι θα επικρατήσει την κάθε στιγμή. Πάντοτε όμως έρχεται η στιγμή που στο τέλος της πορείας του ανθρώπου, θα πρέπει να καταθέσει το σώμα που έλαβε, πίσω σ' αυτή την γη, σ' αυτή τη θάλασσα, σ' αυτόν τον αέρα. Και τότε όλα ξαναγυρίζουν πίσω από εκεί που ήρθαν. Το φως γίνεται φως, το σώμα χώμα, ο νους νερό, η καρδιά ήλιος και ο κύκλος ξαναρχίζει με μια άλλη προοπτική. Αυτήν της έλικοειδούς τροχιάς. Ποτέ δεν ξαναπερνάμε από το ίδιο σημείο. Πάντα ανεβαίνουμε πιο πάνω, πάντα προχωράμε, ακολουθώντας την έλικά μας. Πάντα περνάμε από τα ίδια σημεία όμως τα βλέπουμε από ψηλά. Είμαστε ένα επίπεδο πάνω κάθε φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: