Welcome - Καλωσήρθατε

Welcome to my personal blog-album. Many secret thoughts are hidden in each of these photos. My only purpose is to share them with you. Your thoughts are just as valuable to all.

Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου άλμπουμ. Πολλές κρυφές σκέψεις κρύβονται βαθειά σε κάθε μια από αυτές τις φωτογραφίες. Ο σκοπός μου είναι απλώς να τις μοιραστώ μαζί σας. Οι δικές σας σκέψεις είναι εξίσου πολύτιμες για όλους.

Best Viewed by Opera

Πατήστε Play πριν προχωρήσετε...

Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Γερασμένες Σκέψεις...

**
Είμαι εντελώς σίγουρος πως η γενιά που μας γέννησε και μας μεγάλωσε, αντί να γερνά καλά κοντά μας απολαμβάνοντας όσα λίγα δικαιούται, βιώνει μια άγρια κοινωνική κατάσταση που δεν σέβεται ούτε τους απόμαχους της ζωής αλλά ούτε αφήνει χώρο για δημιουργία και εξέλιξη στους νέους... Είμαι εντελώς σίγουρος ότι η γενιά που γέννησε το βύσμα, την εκμετάλλευση, τον φραπέ, την απαξίωση και τόσα άλλα δεινά, σύντομα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο νέο κύμα που έρχεται να χτυπήσει πάνω στους γυαλούς της γνώσης... Ακόμα και αν πολλοί μίλησαν για ευνουχισμένη γενιά το σίγουρο είναι ένα. Οι σκέψεις υπάρχουν και σύντομα θα γίνουν πράξη... Άλλωστε όλα στην σημερινή Ελλάδα του ξεπεσμού και του ολοκληρωτικού μηδενισμού αυτό υποδηλώνουν... την ανάγκη για μια ριζική αλλαγή... Αν θέλουμε ακόμα να λεγόμαστε Ελλάδα του φωτός και της γνώσης... Αφήσαμε τα παραδοσιακά και περιεκτικά πράγματα και στραφήκαμε στο εξωτερικό για να βρούμε τις απαντήσεις και τις ρίζες μας. Λες και οι δικές μας ήταν μικρές και ανίκανες να παράγουν πολιτισμό... Και τί καταφέραμε; Αυτό που βλέπουμε όλοι σήμερα με μεγάλη κατάθλιψη... Ανθρώπους στο περιθώριο, τσιμεντένια κλουβιά να φιλοξενούν ανθρώπους δίχως όνειρα για εκατοντάδες χιλιόμετρα... Φτάνει πια...
*
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Φαίδων Θεοφίλου για τις επιτυχείς παρεμβάσεις του

Δεν υπάρχουν σχόλια: