Welcome - Καλωσήρθατε

Welcome to my personal blog-album. Many secret thoughts are hidden in each of these photos. My only purpose is to share them with you. Your thoughts are just as valuable to all.

Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου άλμπουμ. Πολλές κρυφές σκέψεις κρύβονται βαθειά σε κάθε μια από αυτές τις φωτογραφίες. Ο σκοπός μου είναι απλώς να τις μοιραστώ μαζί σας. Οι δικές σας σκέψεις είναι εξίσου πολύτιμες για όλους.

Best Viewed by Opera

Πατήστε Play πριν προχωρήσετε...

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Momentary Faces...

**
Χρειάζεται θάρρος για να πεις μια αλήθεια. Χρειάζεται νους, ψυχή και σώμα για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να υπερβείς το "είναι" σου, να αυτοσαρκαστείς, να συγκριθείς και να συγκρίνεις. Χρειάζεται οξυδέρκεια για να μπορέσεις να πεις, ότι ναι, υπάρχω, αλλά η ζωή μου είναι ακόμα ένα πλήθος παραμέτρων που μένουν και λειτουργούν ανεξέλεγκτες. Δεν είναι κακό. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις την αρμονία των πραγμάτων, να ζήσεις τις στιγμές που περνάνε και χάνονται και να μην φοβάσαι την αιωνιότητα. Όλα είναι εύκολα από κεί και πέρα. Απλά να θυμάσαι. Όποια και αν είναι η ζωή σου, το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε με μία ευχή (http://dimitrelim.blogspot.com/2007/03/blog-post.html) και αυτή διέπει όλα όσα υπάρχουν και όλα όσα κινούνται. Μην ξεχνάς να είσαι ήπιος / α με τον εαυτό σου αλλά παράλληλα μην ξεχνάς να αμφιβάλλεις... Μην κοιτάς απλά τον καθρεύτη. Ρώτησέ τον αν αυτό που βλέπεις είναι αληθινό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: