Welcome - Καλωσήρθατε

Welcome to my personal blog-album. Many secret thoughts are hidden in each of these photos. My only purpose is to share them with you. Your thoughts are just as valuable to all.

Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου άλμπουμ. Πολλές κρυφές σκέψεις κρύβονται βαθειά σε κάθε μια από αυτές τις φωτογραφίες. Ο σκοπός μου είναι απλώς να τις μοιραστώ μαζί σας. Οι δικές σας σκέψεις είναι εξίσου πολύτιμες για όλους.

Best Viewed by Opera

Πατήστε Play πριν προχωρήσετε...

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Καλό ταξίδι

Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα, υπάρχουν μόνο γνωστά και άγνωστα. Ουρανός και γη και μια μηχανή, ταξιδεύεις μόνος σε όλα τα μέρη του κόσμου, βλέπεις τις ανατολές και ψάχνεσαι, ψάχνεσαι βαθιά.
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όνειρα και τους λείπουν τα μέσα. Αυτοί που έχουν και όνειρα και τα μέσα έχουν χρέος να τα κάνουν πράξη.
Όταν έχετε κάτι σημαντικό και δύσκολο να κάνετε, άπαξ και το αποφασίσετε, να είστε από τσιμέντο, να μην κουνήσετε ρούπι.
Στη σκυταλοδρομία, εάν πέσει η σκυτάλη, φταίει αυτός που τη δίνει και όχι αυτός που την παίρνει.
Συμβουλή του πατέρα του, Κωστή Κωνσταντακόπουλου: "Παιδί μου, όταν γεννήθηκες, εσύ έκλαιγες και όλοι οι άλλοι γελούσαν. Κοίτα να ζήσεις έτσι ώστε, όταν έρθει η ώρα να πεθάνεις, όλοι να κλαίνε κι εσύ να γελάς".
Συμβουλή προς τους γιους του: "Να έχετε την κατάρα μου, αν χαιρετήσετε ποτέ κάποιο συνεργάτη σας καθιστοί".
- Λέξεις και σκέψεις του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: