Welcome - Καλωσήρθατε

Welcome to my personal blog-album. Many secret thoughts are hidden in each of these photos. My only purpose is to share them with you. Your thoughts are just as valuable to all.

Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου άλμπουμ. Πολλές κρυφές σκέψεις κρύβονται βαθειά σε κάθε μια από αυτές τις φωτογραφίες. Ο σκοπός μου είναι απλώς να τις μοιραστώ μαζί σας. Οι δικές σας σκέψεις είναι εξίσου πολύτιμες για όλους.

Best Viewed by Opera

Πατήστε Play πριν προχωρήσετε...

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Κανένα Ηλιοβασίλεμα και Καμιά Ανατολή Δεν Είναι Ίδια Με Την Προηγούμενη...

**
Όλοι ψάχνουμε ένα μέρος για να κρύψουμε τα όνειρά μας, τα πράγματα που αγαπάμε, να χτίσουμε τη φωλιά μας όπως τα πουλιά, να ζωντανέψουμε μέσα εκεί, να ηρεμήσουμε από τη βοή της μέρας, να σκεφτούμε, να πράξουμε, να λογαριάσουμε κι ύστερα πάλι να πάρουμε το δρόμο της αυτοανανέωσης, να βγούμε στο αλώνι της ζωής, να οργώσουμε το κόσμο, να αρμέξουμε τις χαρές της ζωής, να νιώσουμε τους πόνους, να σμίξουμε όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος μαζί και να νιώσουμε έτσι άνθρωποι μεστοί και γεμάτοι.
*
Είναι ευτυχία να μπορείς μέσα στις τσιμεντουπόλεις να βρίσκεις διεξόδους και να γκρεμίζεις την συγκεντρωμένη ανία. Είναι μεγαλύτερη ευτυχία όμως να χαλαρώνεις στην καρέκλα του σπιτιού σου και να αντικρύζεις αυτές τις εικόνες. Είναι σαν να είσαι κάθε μέρα για διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί.
*
Ηλιοβασίλεμα γνωστό ως "ΣΠΙΤΙΚΟ". Φωτογραφία χωρίς καμία επεξεργασία.
*